Pagina's

Things you need from Zara

Dit is GEEN advertorial, ik schreef het gewoon omdat ik er altijd leuke dingen vind :)

NL: Als er een winkel is die betaalbare én trendy kleding verkoopt is het wel Zara, oke ja er zijn er nog vele meer maar ssht :) Als ik in de buurt ben kan ik het ook nooit laten eventjes binnen te springen. Maar de online shop is nog net iets handiger, dus ik laat jullie enkele dingen zien die je niet kan missen van de Zara.

EN: If there is a shop that sells trendy clothes it is Zara, okay there are many more but Sssht :) When i'm in the city, I cannot resist to take a look, but the shop is just more convenient, so I'll let you see some things that you can not miss the Zara.


1, 2, 3
De winter is dan wel voorbij, maar op koudere dagen is het toch wel fijn om een jas te hebben. Hiervoor heeft Zara een heel uitgebreid assortiment met vele jassen die -ik althans- super vind!


1, 2, 3, 4
Ik houd van de jurkjes die ze er verkopen, de een is heel basic en simpel terwijl en ander heel fashionable is met een speciaal printje, maar dat vind ik er juist zo leuk aan. Er is veel afwisseling in hun collectie, dus er zit altijd is tussen dat ik leuk vind hihi


1, 2, 3, 4, 5
Dé trend van deze zomer zijn high waisted shorts, en ook ik ben hier grote fan van. Zij verkopen dan ook allemaal high fashion shortjes, die ik zó mooi vind. Hier zijn mijn favorietjes.

4 opmerkingen:

  1. Yay, de highwasted shorts zijn zo leuk! Ben erg enthousiast over deze trend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou van de zara :) superleuke shortjes ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben echt verslaafd aan de zara, al wacht ik wel altijd tot de uitverkoop om wat te kopen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!