Pagina's

Longchamp le Pliage handtasNL: Ik was al een tijdje aan het twijfelen of ik deze handtas ging kopen. Ik zag ze ook steeds meer, en ik werd er echt verliefd op hihi, dus besloot ik ze toch maar te kopen. En wat ben ik er blij mee! Ik kocht het grootste formaat. Deze is super handig voor school, maar ook om gewoon even naar het stad te gaan. De kleur vind ik ook mooi, en is gemakkelijk te combineren :) Kennen jullie de tassen al?

EN: A while ago, i was wondering if i was going to buy this handbag. I saw them more and more, and I was really in love with it hihi, so I decided to buy them anyway. And i am so happy with it! I bought the largest size. This is super useful for school, but also for going to the city. The color is beautiful, and easy to combine :) Do you know the bags already?


5 opmerkingen:

 1. Ik dacht dat deze tassen enkele jaren terug heel erg opkwamen! In elk geval ik vind ze nog steeds heel leuk, zeker omdat je ze in heel veel kleuren hebt. Ik ben vooral ook fan van de donkerblauwe! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk en ook super fijn formaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei die is leuk, prachtig dat donkerblauw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ik vind het een prachtige donkerblauwe handtas! Ik vind ook dat je hem erg mooi op de foto hebt gezet zeg, en een leuke blog heb je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die tassen zijn zo leuk he, ik wil heel graag een zwarte (:

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!